Ο μήνας που αρχίζει να φτάνει στο τέλος του θα κλείσει με ένα ανοιξιάτικο fashion post όσο και αν ο καιρός κάνει σκαμπανεβάσματα αλλά εμείς αναζητάμε ήλιο.

Read more
Read more

Όταν ο καιρός ανοίγει και η διάθεση ανεβαίνει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ένα ταξίδι. Μονοήμερο, τριήμερο ή με μεγάλη διάρκεια, δεν έχει σημασία γιατί τα ταξίδια πάντα σε ανανεώνουν και σου αφήνουν ωραίες αναμνήσεις. Και αφού αποφασίζεις να πας, έρχεται και το μεγάλο ερώτημα, τι να πάρεις μαζί σου ή καλύτερα τι να πρωτοπάρεις μαζί σου. Μιας και μιλάμε για ομορφιά και ένα σύντομο ταξίδι πραγματοποιήθηκε μπαίνω με την κάμερα στην βαλίτσα και συγκεκριμένα στο τσαντάκι που περιέχει τα καλλυντικά και ξεκινάω.

Read more

Άλλαξα επικεφαλίδα, για όποιον δεν το πρόσεξε… νομίζω αυτή είναι αρκετά καλύτερη από το κλασικό «March Empties» και προχωράω με αναλυτικά reviews για τα προϊόντα που έφτασαν στο τέλος τους.

Read more

Υπάρχουν κάποια προϊόντα που είτε τα χρησιμοποιείς καθημερινά γιατί σου αρέσουν, είτε από συνήθεια, είτε επειδή εξοικονομούν χρόνο από την όλη διαδικασία του μακιγιάζ. Για αυτό και εγώ μάζεψα 5 προϊόντα τα οποία τον τελευταίο καιρό τα χρησιμοποιώ τακτικά, είναι αγαπημένα και δεν μπορούσα να μην γράψω για αυτά..

Read more

Instagram