#1 Beauty And Fashion Workshop – Photo Clicks


Ο μήνας αρχίζει όμορφα με μια αναδρομή στο Workshop που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Απριλίου στην Καλλιθέα όπου μαζί με 8 υπέροχες κοπέλες καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 75 άτομα σε ένα χώρο, να κάνουμε παρουσιάσεις ομορφιάς – μόδας και να περάσουμε ωραία.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν, ελπίζουμε να περάσατε καλά και να σας άρεσαν οι παρουσιάσεις αλλά για όποιον δεν κατάφερε να έρθει ή δεν γνώριζε για το Workshop ελπίζω να διαβάζει αυτό το post και να τον δούμε στο επόμενο.


Εφόσον είχε φτάσει η ώρα της προέλευσης, εγώ μαζί με την Δέσποινα από το blog Sisters Beaute, υποδεχόμασταν τους καλεσμένους, τους τσεκάραμε στη λίστα και κολλούσαμε αυτοκόλλητα με τα ονόματα τους.

Το Workshop ξεκίνησε με την Κατερίνα blogger και youtuber, The KM Projects και την πολύ όμορφη εισαγωγή-ιδέα της για το τι είναι ένα blog, είναι επαγγελματίας ο blogger; Μας έβαλε στο θέμα και ξεκαθάρισε ποιος είναι ο blogger και τι κάνει.


Την σειρά της έπειτα πήρε η Τέρρυ από το Makigiaz.com η οποία ως επαγγελματίας make up artist μας έδειξε πως ακριβώς πρέπει να βγάζουμε τα φρύδια μας, πως φτιάχνουμε αυτή τη γωνία που θέλουμε όλες να έχουμε και ολοκλήρωσε με ένα πολύ όμορφο μακιγιάζ στα μάτια.


Συνεχίζοντας με μακιγιάζ, η Σοφία από το blog Sisters Beaute, επίσης επαγγελματίας make up artist, εξηγεί και δείχνει αναλυτικά πως κάνουμε φωτοσκιάσεις δίνοντας tips για κάθε σχήμα προσώπου.


Περνώντας σε μαλλιά, η Γεωργία από το κανάλι στο youtube Miss Georgia B αλλά και από το blog Beauty and Fashion Stalkers μας έδειξε 5 χτενίσματα που κυριαρχούν για την φετινή περίοδο άνοιξη-καλοκαίρι και μαζί με την βοήθεια της Μαριάννας, επίσης από το blog Beauty and Fashion Stalkers, έδειξε εκείνη την στιγμή που κάνουμε το περίφημο Wet Look με ένα γρήγορο τρόπο.


Στην εκδήλωση που διοργανώσαμε είχαμε και gust εμφάνιση, τον Νικόλα Βιλλιώτη hair expert της Garnier ο οποίος μας μίλησε για χρώματα στα μαλλιά και έλυσε κάθε απορία πάνω σε αυτό το θέμα αλλά και γενικότερα στην περιποίηση μαλλιών.


Ήρθε η ώρα για το Fashion κομμάτι και μαζί με την Χριστίνα από το blog Beauty and Fashion Stalkers δείξαμε πως αλλάζουμε ένα look από πρωινό σε βραδινό. Το δικό μου κομμάτι είχε ως βάση το boyfriend jean και την ριγέ μπλούζα, μπορείτε να δείτε το πρωινό look εδώ και της Χριστίνας, ένα midi μαύρο φόρεμα.



Φτάνοντας στο τέλος του Workshop, η Βίκυ από το Vickys Style μας μίλησε για το τι πρέπει να φοράμε και τι όχι σε μια επαγγελματική συνέντευξη, μοιράστηκε μαζί μας μυστικά και μας έδωσε συμβουλές για το πώς  δείχνουμε όμορφες πέρα από την εξωτερική εμφάνιση.


Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας, Garnier και Maybelline για τα gift bags που πρόσφεραν και δόθηκαν σε όλους σας στο τέλος της εκδήλωσης αλλά και για την κάλυψη του Workshop με τα προϊόντα τους. Για οποιαδήποτε φωτογραφία θέλετε να ανεβάσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα hashtags #beautyfashionworkshop #garniergr #maybellinegr


                       Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

No comments:

Post a Comment

Instagram